TFF EN KRAFT I SAMHÄLLET - MER ÄN BARA FOTBOLL

Skola - Fler aktiva ungdomar - Arbetsmarknaden - Samhällsengagemang

Visst är vår elitfotboll viktig för oss, staden och alla sponsorer. Men vi får inte glömma att Trelleborgs FF är och gör så mycket mer. Vi vet hur mycket våra spelare och förening betyder för barn, ungdomar och vuxna runtom i vår region. Då har vi också ett ansvar för våra medmänniskor.

TFF arbetar aktivt med sin egen verksamhet och utveckling. Vi har väldigt tydliga värderingar gällande etik och moral inom idrotten. En naturlig del i vår verksamhet är arbetet med nolltolerans gällande rasism och våld. TFF har under flertalet år arbetat med olika projekt och nu tar vi ytterligare ett steg i vårt samhällsengagemang. I arbetet att få hem Kristian Haynes igen var inte bara drivkraften att stärka oss fotbollsmässigt utan minst lika viktigt är att vi i honom ser oss få den viktiga ambassadören för vårt samhällsengagemangsarbete som nu genomsyrar föreningen.

TFF en kraft i samhället är namnet på den nysatsning som vi driver tillsammans med Trelleborgs Kommun.

Vi tar ett gemensamt socialt ansvar, tillsammans med våra samarbetspartners, kommun, medlemmar, supporters, spelare och ledare, ja alla i och kring vår förening kommer att involveras!

TFF:s samhällsengagemang i media

http://www.expressen.se/kvp/sport/trelleborgs-initiativ-for-flyktingungdomarna/

http://www.trelleborgsallehanda.se/sport/alla-ska-fa-spela-fotboll-om-de-vill/