Fotograf: Björn Sandberg


Vi välkomnar IFK Göteborg ner till Trelleborg för träningsmatch på Vångavallens D-plan. IFK Göteborg spelar den kommande säsongen i Division 1 och vann förra året sin Division 2-serie via 22 segrar av 22 möjliga och besegrade efter det IF Viken med totalt 4-0 i kvalet upp till Division 1.

Publik hänvisas till norra sidan av planen vilket betyder att den södra sidan (den med spelarbås) ska vara publikfri, vi ber er respektera de avspärrningar finns.

INTRÄDE:
18 år och äldre: 40 :-
17 år och yngre: Fri entré

Du som köpt årskort för 2023 visar upp ditt kvitto alternativt ditt digitala årskort i entrén så kommer du in.

KÖP DITT ÅRSKORT TILL ELITETTAN 2023 HÄR!
KÖP DITT KOMBINERADE ÅRSKORT TILL SUPERETTAN & ELITETTAN 2023 HÄR!
BLI MEDLEM I TRELLEBORGS FF 2023 HÄR!

Arenan är kontantfri, det betyder att du kan betala med kort eller via swish. Detta gäller i både entré och i kiosk.

Joakim Felldin inför morgondagens match:
- Senast mot Halmia så fanns höjderna i spelet men vi fortsätter leta efter den stabilitet vi önskar att ha. Under gårdagens träning klickade det bra i försvarsspelet och det hoppas vi kunna ta med oss in i helgens match.

- Det är en väldigt bra Division 1-serie den här säsongen och IFK Göteborg bör vara ett lag som är med i toppen där. Vi räknar med att det blir en tuff match och en bra värdemätare.

FotbollPlay: Huvudtränare Joakim Felldin inför morgondagens träningsmatch

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 25 februari, 15:00
PLATS: Vångavallens D-plan
MATCHTRUPP: Jennifer Wandt, Emma Svensson, Emelie Nilsson, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Alice Egnér, Clara Rengbo, Olivia Strid, Irmeli Jonsson, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2023-02-24
Kategori: A-lag