Fotograf: Björn Sandberg


Publik hänvisas till norra sidan av planen vilket betyder att den södra sidan (den med spelarbås) ska vara publikfri, vi ber er respektera de avspärrningar finns.

INTRÄDE:
18 år och äldre: 50 :-
17 år och yngre: Fri entré

Du som köpt årskort för 2023 visar upp ditt kvitto alternativt ditt digitala årskort i entrén så kommer du in.

KÖP DITT ÅRSKORT TILL SÄSONGEN 2023 HÄR!
BLI MEDLEM I TRELLEBORGS FF 2023 HÄR!

Arenan är kontantfri, det betyder att du kan betala med kort eller via swish. Detta gäller i både entré och i kiosk.

Per-Ola Ljung om senaste matchen mot IFK Värnamo
- Det krävdes ett väldigt snabbt ställningstagande i matchen om hur vi ändrar och möter Värnamo högre upp än vad vi gjorde från start när inledningen såg ut som den gjorde. Antingen skulle vi låta 45 minuter gå och prata om det i paus, eller så försöker vi ändra redan under spelet och vi gör det bättre redan i första halvlek mycket tack vare intelligenta spelare.

- När vi kunde vinna bollarna högre upp kände spelarna själva att det naturligtvis var enklare att spela, med fler spelbara lagkamrater och inte fullt så snårigt att ta sig ur situationerna som när vi vann bollarna väldigt lågt.

Peo om morgondagens match mot Ariana FC
- Imorgon har vi några olika sätt att kunna möta motståndarna på. Vi lär oss fortfarande hur vi ska kunna skruva på vårt lag när vi möter olika scenarion och man kan väl säga att det är en form av process. Just i morgondagens match vill få ut folk på effektiva ställen, bollen ska det vara fart på och vi ska kunna anfalla med just fart.

- Vi hade alla spelare tillgängliga i början av veckan, men i onsdags var det ett par sjuka men som kom tillbaka snabbt och under torsdagens träning klev Herman Hallberg och Nicolas Mortensen av. Den sistnämnda är med i truppen men Herman är vi extra noggranna med i och med den bakgrund har.


MATCHINFORMATION
TID: Lördag 11 februari, 13:00
PLATS: Vångavallens D-plan (Matchen målrapporteras via appen Min Fotboll.)
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Othmane Salama, Emmanuel Matthew Ohiobe (provspelare), Liam Rosvall (P19)
SAKNAS: Abel Ogwuche (U20-landslaget), Eren Alievski (handskada), Herman Hallberg (skadekänning), Johan Stenmark (börjat med full träning i veckan), Haris Brkic (börjat med full träning i veckan)


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2023-02-10
Kategori: A-lag