Imorgon spelar herrlaget träningsmatch mot FC Roskilde på bortaplan. Matchen spelas på en träningsplan i anslutning till huvudarenan Roskilde Idrætspark. Det är fri entré och det finns en cafeteria öppen för publik.

Per-Ola Ljung inför morgondagens match:
Det är alltid skönt att ha en match spelad för då har vi material i form av video att arbeta efteråt. Det används både för att analysera vår insats totalt sett men också i utvecklingssyfte för varje spelare.

Att möta FC Roskilde är spännande, som alltid med danska lag. Man vet inte riktigt vad det är man möter för lag rent taktiskt vilket gör att vi får jobba vidare med vårt där det finns ett antal variabler i vårt spel där vi vill arbeta mer med samtidigt som vår taktik gällande till exempel press beror på hur motståndarna väljer att ställa upp.

FotbollPlay: Huvudtränare Per-Ola Ljung inför mötet med FC Roskilde

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 28 januari, 13:00
PLATS: Träningsplan i anslutning till Roskilde Idrætspark
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Othmane Salama, Mattias Andersson (provspelare), Kasper Paananen (provspelare), Liam Rosvall (P19), Noah Cavander (P19)
SAKNAS: Tobias Karlsson (skadekänning), Abel Ogwuche (U20-landslaget), Filip Bohman (sjuk)


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2023-01-27
Kategori: A-lag