TFF:s talangfulla mittback Abel Ogwuche inleder 2023 med att bli uttagen till Nigerias U20-landslag. Landslaget kommer att spela Africa U-20 Cup of Nations och Abel kommer åka till landslagssamlingen i slutet av januari för att förbereda sig inför turneringen som pågår mellan 19 februari och 11 mars.

Turneringen spelas i Egypten och Nigeria har lottats i Grupp A tillsammans med värdlandet Egypten, Mozambique och Senegal.

- Det är med stolthet jag kommer representera Nigeria i turneringen. Det visar att jag gjort något bra och jag hoppas att jag och mina lagkamrater kan göra så landet känner stolthet över våra prestationer. Det är en dröm alla barn i landet har, att representera Nigeria på landslagsnivå och alla har inte haft den turen att drömmen lyckats gå i uppfyllelse, säger en märkbart stolt och lycklig Abel Ogwuche.

- Först och främst är vi väldigt glada för Abels skull, vi märker på honom hur mycket det betyder för honom att representera sitt land i den här turneringen. Men det visar också att han gör väldigt mycket rätt just nu och utvecklas som fotbollsspelare hos oss, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2023-01-02
Kategori: A-lag