Fotograf: Björn Sandberg


Efter en mycket stark säsong avancerade våra damer till Elitettan 2023. Vi som förening ska vi nu göra vårt yttersta för att lyfta våra matcharrangemang ett par snäpp uppåt. Vill du hjälpa oss?

Som klubb med dam-elitlag blir vi medlemmar i EFD (ElitFotboll Dam) och med det ställs nya och tuffare krav på oss gällande till exempel matcharrangemang. Det innebär att dam-matcherna 2023 i mångt och mycket kommer att likna arrangemanget runt herr-matcherna, i allt från säkerhet, sjukvård, entré, ackreditering och sekretariat.

Trelleborgs FFs befintliga organisation är redan väldigt slimmad och kan därför inte möta dessa nya krav utan att bli fler. Därför söker vi nu folk till följande funktioner:
· Ansvarig till ackrediteringsgrind
· Innerplanskoordinator
· Speaker
· Matchsekreterare
· Koordinator för bollflickor
· Entrépersonal och biljettkontrollanter
· Samordnare för kioskverksamheten
· Ansvarig/kontaktperson för TV-produktion
· Publikvärdar
· Grindvakter
· Matchläkare

Många av rollerna har mycket goda möjligheter att titta på matcherna då en stor del av arbetet sker innan match. Ersättning kan utgå (beroende på roll och hur mycket ansvar du har möjlighet att ta).

Har du frågor, funderingar eller är du helt enkelt redo att bli del av ett grymt gäng? Hör då av dig till Lotta Fjällström (lotta.fjallstrom@tff.m.se).


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-12-05
Kategori: A-lag