Fotograf: Björn Sandberg


Sportchef Johan Bauer meddelar nu att fyra spelare inte fortsätter i Trelleborgs FF. Vi tackar samtliga för sin tid i klubben och önskar er all lycka i framtiden.

Hanna Bauer kom till klubben från LB07 inför 2018 har spelat 103 matcher i TFF-tröjan. Hon tar nu en paus för att bli kvitt sina problem med diskbråck.

Minda Forsblom kom till klubben från LB07 2019 har spelat 54 seriematcher för Trelleborgs FF. Hon väljer nu att sluta med fotbollen.

Johanna Persson anslöt till Trelleborgs FF från Hammenhögs IF inför den senaste säsongen. Hon har spelat 17 seriematcher i TFF-tröjan och har under året pendlat från Simrishamn vilket gör att tiden inte räcker till.

Molly Froste kom till TFF från Enskede IK under 2021 och har spelat 13 seriematcher i den blå tröjan. Hon väljer nu att satsa på sina studier i Lund och samtidigt utbilda sig vidare som fotbollsdomare.

- Jag vill tacka samtliga fyra spelare som alla varit viktiga för våra framgångar och avancemanget till Elitettan. Hanna och Minda har varit i klubben under längre tid och varit med på en längre del av resan men Johanna och Molly har också varit delaktiga i den framgång vi nu haft, säger Johan Bauer, sportchef i Trelleborgs FF.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-11-21
Kategori: A-lag