Fotograf: Björn Sandberg


19-åriga Alice Egnér anslöt till Trelleborgs FF inför den gångna säsongen och har tagit Vångavallen med storm via sin löpkapacitet, snabbhet och gjorda drömmål. Nu är det klart att hon stannar kvar i klubben.

- Det ska bli väldigt kul att få möjligheten att få spela Elitettan igen och framförallt med det här laget, säger Alice Egnér.

- Jag ser fram emot att fortsätta representera klubben och det har varit ett utvecklande år där jag tagit stora kliv som fotbollsspelare. Utvecklingen har skett tack varje miljön här och de förutsättningar jag fått från TFF.

Att det är en målinriktad spelare som förlänger råder det inget tvivel om.
- Nästa år ser jag inget annat alternativ än att jag ska fortsätta driva min egna utveckling, bidra med det jag kan till laget och det både på och utanför planen. Det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma i Elitettan, säger Alice Egnér.

Sportchefen Johan Bauer är glad över att kunna lägga ytterligare en viktig pusselbit i lagbygget inför 2023.
- Alice har haft en fantastisk utveckling under 2022 och varit väldigt viktig för oss med sin snabbhet och förmåga att utmana som resulterat i många poäng från hennes sida. Vi är övertygade om att hon kommer ta ytterligare steg i sin utveckling nästa år.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-11-19
Kategori: A-lag