I helgen är det dags för starten av den eAllsvenska säsongen och TFF eSport är en del av serien även denna säsong. Gustav Larsson är ny ansvarig och i år är spelarna Lukas "FeltLucky" Torstensson och Jesper "Noper" Sjöberg. Mer om hur tankarna går inför säsongen hittar du här.

Den första matchen för säsongen spelas på lördag 12:00 mot Degerfors IF och sänds på Twitch samt Youtube. Du kan också följa TFF eSport på Twitter samt Instagram för snabba nyheter gällande vårt eSport-lag.

- Vi känner oss mer än redo och är otroligt taggade inför säsongsstarten. Säsongen startar med ett event i Helsingborg och det ska bli extra kul att få komma iväg och spela då alla matcher tidigare varit online för vår del. Vi ser fram emot att träffa motståndare och arrangörer i helgen, säger Gustav Larsson, ansvarig i TFF eSport som också berättar att det varit förkval till FIFAe Club World Cup på schemat den senaste tiden där det blivit flera vinster. 

Första matchen mot Kalevi Kotkad eSports slutade med vinst via WO, men sedan besegrades både Heracles Almelo och Filadelphia utan att förlora en match. Det betyder att man tagit sig igenom förkvalet obesegrade och nu väntar alltså ordinarie kval om några månader.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-11-17
Kategori: Marknad