Fotograf: Björn Sandberg


Mittfältaren Simon Amin lämnar Trelleborgs FF i och med att hans kontrakt löper ut. Den hårt jobbande mittfältaren har spelat 49 matcher i Superettan för klubben och gjort 4 mål.

- Jag har trivts väldigt bra i Trelleborgs FF där jag fått vänner för livet, men nu är det dags att gå vidare i karriären. Den första säsongen var tuff i och med skador och skavanker under nästan hela säsongen och det blev ingen kontinuitet i varken träning eller match. Min andra säsong var jag skadefri och kände stort förtroende vilket gjorde att jag utvecklades mycket som spelare, säger Simon Amin.

- Jag vill också passa på att tacka alla i och runt om laget, jag tror Trelleborgs FF har något bra på gång.

Sportchef Salif Camara Jönsson beskriver Simon Amin som en hårt jobbande spelare som utvecklats under sina två år i klubben.
- Simon är en spelare som verkligen går all in, både på träning och match. Det ska inte förloras en duell någonstans samtidigt som han det här året fått visa upp sina offensiva kvalitéer också efter ett skadefritt år. Simon Amin har haft en stigande utvecklingskurva sedan han kom till oss och vi önskar honom lycka till i framtiden..


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-11-14
Kategori: A-lag