Under onsdagskvällen bjöd Trelleborgs FF och Aldrig Ensam in vårdnadshavare till ungdomsspelare i föreningen till en föreläsning i Parken, Trelleborg. Aldrig Ensam är en organisation som jobbar mot psykisk ohälsa.

Kvällen inleddes med att Stefan Jönsson, CSR-ansvarig i Trelleborgs FF, hälsade alla välkomna och berättade kortfattat om TFF:s samhällsengagemang TFF - En Kraft i Samhället. Därefter lämnades ordet över till herrlagets huvudtränare Kristian Haynes som betonade vikten av att hela föreningen står bakom samarbetet med Aldrig Ensam och vikten av att samtliga i föreningen, spelare, ledare och föräldrar, är ambassadörer för både Trelleborgs FF och Aldrig Ensam.

Kristian presenterade i sin tur kvällens huvudperson, föreläsaren Sebastian Nilsson från Aldrig Ensam som tog oss med på en resa som berörde väldigt många. Det var över 150 personer på plats som fick lyssna på en föreläsning om psykisk ohälsa där vi hoppas att man fick mycket tillbaka att kunna använda hemma, på arbetsplatsen eller på fritiden. Att se tecken på psykisk ohälsa tidigt kan hjälpa både väldigt många och väldigt mycket.

Aldrig Ensam är just nu ute på turné där de sätter upp en show. Inom kort besöker de både Ystad och Malmö och biljetter till dessa arrangemang hittar du på aldrigensam.com/show.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-11-10
Kategori: Ungdom