Fotograf: Björn Sandberg


Imorgon väntar den sista hemmamatchen i Superettan 2022 när IF Brommapojkarna gästar Vångavallen. Före matchen kommer Anton Tideman att tackas av för sin tid i TFF och i halvtid hyllar vi TFF Dam som tagit steget upp i Elitettan.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om IF Brommapojkarna och morgondagens match

BP har gjort en imponerande säsong, det finns inget annat och säga och de är välförtjänt klara för Allsvenskan 2023 tycker jag. Jag tycker att de haft en hög nivå genom mer eller mindre hela säsongen och att de bara förlorat en match på hemmaplan visar att de är starka på konstgräset. På bortaplan har de haft det lite tyngre och förhoppningsvis fortsätter det så efter imorgon.

För vår del så vill jag att vi studsar tillbaka från den senaste matchen och hittar tillbaka till både tre poäng och en bra insats. Vi gjorde ingen bra insats i den senaste matchen och veckan har spenderats med att analysera den och samtidigt förbereda oss inför de sista matcherna i serien. Högstanivån har varit hög den här säsongen och förhoppningsvis kan vi visa det i de två sista matcherna också för att avsluta så högt upp i tabellen som möjligt.

Hur är status i truppen?

Simon Amin och Haris Brkic är tillbaka från avstängningar men Mouhammed-Ali Dhaini är avstängd istället efter rött kort senast. Othmane Salama är tillbaka efter sin sjukdom men Bödvar Bödvarsson missar matchen på grund av skada. De övriga som missade förra matchen missar även denna.

MATCHINFORMATION

TID: Söndag 30 oktober, 15:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Simon Amin, Johan Blomberg, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Mouhammed-Ali Dhaini (avstängd), Petar Petrovic (skadad), Herman Hallberg (skadad), Bödvar Bödvarsson (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL

IF Brommapojkarna ligger på första plats i Superettan efter 17 vinster på 28 matcher. De har gjort 59 mål framåt och släppt in 38. Senast van man mot Brage på hemmaplan med 3-2.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-10-29
Kategori: A-lag