Fotograf: Björn Sandberg


Förberedelserna inför kommande säsong av eAllsvenskan är i full gång och i TFF eSport har det skett en del förändringar. Gustav "piaacj" Larsson är ny ansvarig för TFF eSport samtidigt som han också är spelare, men Felix "Felle" Martinsson har lämnat laget och in har istället Jesper "Noper" Sjöberg kommit. Kvar sedan tidigare är Lukas "FeltLucky" Torstensson som gör sin andra säsong i klubben.

- Felix ska studera i USA till våren så att hitta en ersättare till honom var mitt första uppdrag som ansvarig, säger Gustav Larsson som också säger att Felix fortfarande är en del av laget, men mer i bakgrunden den här säsongen.

- Jesper kommer senast från Hammarby IF men har också spelat för Degerfors IF i eAllsvenskan. Förra säsongen vann han skytteligan så det är en spelare som bjuder på många mål vi fått in till oss.

Årets eAllsvenska är den fjärde säsongen som TFF deltar. Ligan avgörs i FIFA23 och den planerade säsongsstarten är i november.

- Som ny ansvarig tar jag med mig mina erfarenheter som spelare och försöker ge nuvarande spelare bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Jag vill också skapa mer möten lokalt mellan våra spelare och de som bor i Trelleborgs Kommun, som att skapa lokala turneringar eller liknande, säger Gustav Larsson som också meddelar att säsongens mål med eAllsvenskan är att ta sig till slutspel.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-10-27
Kategori: Marknad