Fotograf: Björn Sandberg


Två intensiva dagar med mycket glädje, liv och rörelse är nu över och vi säger ett stort tack till alla som både deltog i cupen men också till er som hjälpte till eller var här som besökare för att titta på matcher.

Tack också till alla samarbetspartners som hjälpt till att göra Trelleborg Cup 2022 möjlig. Det har varit hjälp med el, tält, möbler, mat och mycket annat. Ni är ovärderliga och en förutsättning för att vi ska kunna genomföra det här arrangemanget.

Närmare 2 000 barn och ungdomar i 164 lag fördelade på fyra åldersklasser genomförde 246 matcher under cupens två dagar. Även om majoriteten av lagen var från Skåne välkomnade vi också lag från Västergötland, Småland, Blekinge och Danmark. En härlig mix av lag och vi hoppas att ni alla hade en bra stund i Trelleborg och på Vångavallen.

Vi tackar också för all den feedback vi fått. Både för saker ni tyckt varit väldigt bra men också feedback på saker vi kan göra bättre.

Vi ses 2023!

SAMARBETSPARTNERS TILL TRELLEBORG CUP

Trelleborg AB, TrelleborgsHem, Visit Trelleborg, All-Media, Aldrig Ensam, Ica Maxi Trelleborg, Mellby Gård, Bagerigruppen, Trelleborgs Kommun, RRC Rail, VA-Gruppen, Hallongården, SLS Group, NocNoc, RSA, Maglarpsbullen, Trelleborgs Energi, Trelleborgs Hamn & Håkans Frukt och Grönt.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-10-25
Kategori: Ungdom