Kvalmatch två väntar under söndagen och TFF gav sig själva en bra start via 2-0 på bortaplan i den första matchen mot BK Häcken. Huvudentrén öppnar en timme innan avspark och notera att det endast är södra läktaren som är öppen för matchen den här dagen då norra läktaren är till för Trelleborg Cup som spelas samtidigt. Ståplatspublik hänvisas till Sektion A och vi kommer ha publikvärdar på plats för att ge publiken så bra förutsättningar som möjligt. Alla till Vångavallen!

Hans Malmgren om den andra kvalmatchen

Nu är det en match kvar den här säsongen och vi har gett oss själva chansen att kunna avsluta den på ett väldigt bra sätt. Visst, vi hade kunnat göra saker bättre i Göteborg men vi sätter oss i bussen med en 2-0-vinst i bagaget och det får man vara nöjd med.

Nu är vi tillbaka på vår mark, där vi känner oss väldigt starka och vi ser fram emot att kliva ut på Vångavallens gräsmatta imorgon och göra allt för att spela hem det här. Hur det ser ut är inte det viktiga när vi summerar, utan det är resultatet som är det viktiga. Samtidigt gäller det att vi går ut och gör det vi är bra på, det som tagit oss hit den här säsongen. Jag hoppas trelleborgarna sluter upp och ger oss stöd från läktaren, så löser vi det här tillsammans!

Tyvärr fick Elisa Lang Nilsson kliva av senast och kommer missa matchen, men jag är övertygad om att andra kommer kliva fram.

MATCHINFORMATION

TID: Söndag 23 oktober, 14:00

PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här! | 18 år och äldre: 50 kronor, Yngre än 18 år: fri entré

MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Molly Froste, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Matilda Andersson, Josefine Svensson, Tilde Olsson, Johanna Persson, Alice Egnér, Ebba Wendt, Clara Rengbo, Irmeli Jonsson, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Minda Forsblom


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-10-22
Kategori: A-lag