På måndag kommer Örebro SK till Vångavallen. Avspark sker 19:00 och det är seriens näst sista hemmamatch.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om Örebro SK och morgondagens match

Imorgon möter vi ett lag som spelar sina hemmamatcher på konstgräs vilket gör att det är en omställning att komma till Vångavallens gräsmatta. Jag hoppas att vi kan utnyttja vår vana med att spela på gräs för att kunna styra händelserna ute på planen. ÖSK är ett lag som inte släpper in mycket mål så det gäller att vi är effektiva när vi får våra lägen.

De senaste prestationerna är inte i linje med vart vi vill vara men vi har under säsongen visat vad vi kan prestera när vi är på topp och det är det vi arbetar med att komma tillbaka till. Vi går in i ett slutskede av säsongen där många lag kamperar om platser högt upp i tabellen och där Superettan precis som vanligt är väldigt oförutsägbar gällande resultat. Det är i skrivande stund fem poäng upp till tredjeplatsen och hittar vi tillbaka till våra topprestationer är den ingen omöjlighet att nå.

Hur är status i truppen?

Det är fyra spelare som missar matchen: Johan Blomberg, Nicolas Mortensen, Herman Hallberg och Liam Olausson. Samtliga är med i lättare träning men är inte uttagningsbara. Johan Blomberg återhämtar sig från sin från sin operation, Liam Olausson är igång med gemensam träning efter sin skada. Nicolas Mortensen och Herman Hallberg har båda känningar. 

MATCHINFORMATION

TID: Måndag 17 oktober, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Jesper Modig, Petar Petrovic, Mohammed Saeid, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Liam Olausson (skadad), Johan Blomberg (återhämtar sig från operation), Herman Hallberg (känning), Nicolas Mortensen (känning)

MOTSTÅNDARKOLL

Örebro SK ligger på nionde plats i Superettan efter 10 vinster på 26 matcher. De har gjort 29 mål framåt och släppt in 33. Senast förlorade man mot Dalkurd på hemmaplan med 1-3.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-10-16
Kategori: A-lag