Fotograf: Björn Sandberg


En Division 1-säsong närmar sig slutet och seriens sista match spelas mot IS Halmia på bortaplan. Förutsättningarna är glasklara, vinst och seriesegern är klar. Poängtapp leder till serieseger om Södra Sandby tappar poäng i sin match mot nästjumbon FC Staffanstorp.

Hans Malmgren om IS Halmia och morgondagens match

Som vi längtat efter den här matchen. En helt avgörande om vi vinner serien eller inte, det kan inte bli mycket bättre. Går vi ut och spelar på det sättet som vi gjort under säsongen så har vi bra möjligheter att ta tre poäng. Tappar vi ödmjukheten och underskattar motståndaren lär det dock bli en tuff eftermiddag men jag tycker verkligen att vi haft en bra inställning till samtliga matcher den här säsongen.

Vi har tränat ett antal pass efter senaste matchen och igår kändes det väldigt bra tycker jag, vilket gör att vi går in till matchen med bra känsla. Vi räknar med att det ska krävas tre poäng, så vi ska absolut ut och göra vårat.

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 8 oktober, 14:00

PLATS: Halmstad Arena P1

MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Molly Froste, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Matilda Andersson, Elisa Lang Nilsson, Josefine Svensson, Tilde Olsson, Johanna Persson, Alice Egnér, Ebba Wendt, Clara Rengbo, Irmeli Jonsson, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Minda Forsblom

MOTSTÅNDARKOLL

IS Halmia ligger på sjätte plats i Division 1 Södra Götaland. Man har vunnit 10 matcher den här säsongen och man har gjort 49 mål framåt och släppt in 42 stycken.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-10-07
Kategori: A-lag