Fotograf: Björn Sandberg


En lång resa till Öland är det som gäller för vårt damlag när serien börjar närma sig sitt slut. TFF är trots förlusten mot Södra Sandby senast fortsatt i serieledning och fokuset ligger på att ta tre poäng i morgondagens match.

Hans Malmgren om Färjestadens GoIF och morgondagens match

Vi sitter faktiskt på bussen redan i detta nu vilket gör att vi övernattar i Kalmar. Klubben har gett oss bästa möjliga förutsättningar inför matchen vilket vi naturligtvis är tacksamma för.

Färjestaden har en svajig form och vi behöver studsa tillbaka från senaste matchen men det är inte bara att ställa ut skorna på Tallhöjdens IP bara för att de ligger längre ner i tabellen. De har dock blivit av med bland annat spetsspelaren Ofelia Medhammar i somras vilket naturligtvis är ett stort tapp för dem. 

Vi fokuserar på vårt och har arbetat med att få upp tempot under veckans träningar, det tillsammans med ett högre presspel tror jag är nycklar till framgång imorgon.

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 24 september, 14:00

PLATS: Tallhöjdens IP

MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Molly Froste, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Elisa Lang Nilsson, Josefine Svensson, Tilde Olsson, Johanna Persson, Alice Egnér, Clara Rengbo, Irmeli Jonsson, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Minda Forsblom

MOTSTÅNDARKOLL

Färjestadens GoIF ligger på tionde plats i Division 1 Södra Götaland. Man har vunnit 3 matcher den här säsongen och man har gjort 28 mål framåt och släppt in 63 stycken.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-09-23
Kategori: A-lag