Fotograf: Björn Sandberg


TFF spelar hemmamatch för andra veckan i rad när Örgryte IS kommer till Söderslätt och står för motståndet.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om Örgryte IS och morgondagens match

Imorgon är det chans till revansch från förra veckans match där vi inte är nöjda med prestationen överhuvudtaget. Vi vet att vi kan mycket bättre än så och det är upp till oss att visa det nu.

Örgryte har ändrat om en del efter vårt förra möte, med ett antal tillskott i laget. Förra matchen var debuten för deras tränare och det är svårt att veta hur mycket kännedom just den matchen gav oss om dem. Vi möter ett lag som, förutom att bara förlorat en match de senaste nio, måste vinna för att lämna negativa kvalplatserna så vi räknar med att de kommer sälja sig dyrt.

Hur är status i truppen?

En mittback in, en annan ut. Vi välkomnar Mikko Viitikko tillbaka i matchtruppen men tyvärr gör det inget för numerären på den positionen då Jesper Modig fick kliva av i förra matchen och är borta. Petar är några veckor bort från en matchtrupp och Liam är inte tillbaka i fotbollsträning än utan kör på vid sidan om. Felix är avstängd även denna match och är uttagningsbar först i nästa och till den här matchen saknas även Simon Amin på grund av avstängning.

MATCHINFORMATION

TID: Måndag 12 september, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche, Loke Mattsson

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad, i träning), Liam Olausson (skadad), Jesper Modig (skadad), Felix Hörberg (avstängd), Simon Amin (avstängd)

MOTSTÅNDARKOLL

Örgryte IS ligger på trettonde plats i Superettan efter 5 vinster på 22 matcher. De har gjort 31 mål framåt och släppt in 34. Senast förlorade man mot Landskrona på hemmaplan med 0-1.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-09-11
Kategori: A-lag