Fotograf: Björn Sandberg


Hösten är i antågande men väderprognosen säger att det blir en fin tisdag i Trelleborg vilket gör att vi ser fram emot en trevlig tillställning på Vångavallen där kvällssolen förhoppningsvis värmer Norra läktaren.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om AFC Eskilstuna och morgondagens match

AFC är ett lag där matchbilderna brukar skilja sig rätt markant om vi möter dem på hemma- eller bortaplan. I senaste matchen mot dem skapade vi en hel del chanser framåt men åkte på ett snöpligt baklängesmål med några minuter kvar av matchen, så revanschlustan är stor.

Vi har slickat såren sedan förra matchen i Superettan och gjorde en stabil insats i Svenska Cupen-kvalet i onsdags. Vi vet om att vi är starka på Vångavallen och det är något vi ska utnyttja i varje match vi spelar här. Senast hade vi bra hjälp av publiken och det hoppas vi naturligtvis på att få även i denna match.

Hur är status i truppen?

Vi går in till den här matchen med några spelare som definitivt är borta av olika anledningar men också en del osäkra kort som varit borta på grund av skavanker det senaste. Klart är att vi välkomnar in 17-årige Loke Mattsson in i sin första matchtrupp i Superettan. Loke debuterade i a-laget i Svenska Cupen-mötet mot IK Gauthiod i veckan som gick och han är en spelare för de offensiva positionerna där hans snabbhet är en riktig spetsegenskap.

MATCHINFORMATION

TID: Tisdag 5 september, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Anton Tideman, Jesper Modig, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche, Loke Mattsson

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad, i lättare träning), Fritiof Björkén (avstängd), Liam Olausson (skadad), Mikko Viitikko (skadad, i lättare träning), Felix Hörberg (avstängd)

MOTSTÅNDARKOLL

AFC Eskilstuna ligger på sjunde plats i Superettan efter 9 vinster på 21 matcher. De har gjort 39 mål framåt och släppt in 33. Senast förlorade man mot Norrby IF på bortaplan med 1-2.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-09-05
Kategori: A-lag