Fotograf: Björn Sandberg


Serieledaren mot andraplacerade laget på Vångavallen imorgon och förväntningarna på en bra och intressant match är höga. Avspark är 14:00, huvudentrén öppnar en timme innan.

Hans Malmgren om Eskilsminne IF och morgondagens toppmatch

Det blir en härlig utmaning imorgon med ett duktigt Eskilsminne på andra planhalvan. Känslan är att de inte har råd att förlora den här matchen, då har de rätt många poäng upp till toppen efter matchen, vilket gör att de kommer ge oss en rejäl kamp över samtliga minuter i matchen.

För vår del gäller det att vara vakna från start, ligga rätt i våra positioner och vara effektiva när lägen dyker upp framåt. Vi har gjort bra insatser mot lagen i toppen tidigare under säsongen och vi hoppas att det fortsätter på det sättet.

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 3 september, 14:00

PLATS: Vångavallen

MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Molly Froste, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Elisa Lang Nilsson, Josefine Svensson, Tilde Olsson, Johanna Persson, Alice Egnér, Ebba Wendt, Irmeli Jonsson, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Minda Forsblom, Clara Rengbo

MOTSTÅNDARKOLL

Eskilsminne IF ligger på andra plats i Division 1 Södra Götaland. Man har vunnit 12 matcher den här säsongen och man har gjort 60 mål framåt och släppt in 16 stycken.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-09-02
Kategori: A-lag