I Svenska Cupens andra omgång väntar IK Gauthiod, från Division 2 Norra Götaland, som motståndare. IK Gauthiod kommer från Grästorp i Västra Götaland och spelar sina matcher på Lunnevi IP.

Kristian Haynes om IK Gauthiod och morgondagens match i Svenska Cupen

Svenska Cupen är viktig för oss då det är bra tävlingsmatcher i vårens gruppspel som även förkortar försäsongen. Det betyder att vi har fullt fokus på att göra en bra insats imorgon och att vi ställer det lag på planen jag tror har möjlighet att vinna matchen. Med det sagt så har vi gått hårt på vissa spelare den senaste tiden, samtidigt som vi haft en del frånvaro i truppen på grund av skador, vilket gör att spelare som inte fått regelbunden speltid det senaste har stor möjlighet att få många minuter imorgon.

Vi räknar också med ett hemmalag som kommer göra allt för att vinna mot ett motstånd från en högre serie. Det innebär att det kan vara en match som är svåranalyserad på förhand men som jag hoppas vi tar kontroll över. Det är upp till oss att ta matchen dit vi vill och det räknar jag med att spelarna ställer upp på.

Hur är status i truppen?

Efter senaste matchen lägger vi till Felix Hörberg på frånvarolistan med fortsatta fotproblem. Till matchen imorgon tar vi med oss P19-spelarna Loke Mattsson och Tom Wassholm.

MATCHINFORMATION

TID: Onsdag 31 augusti, 17:30
PLATS: Lunnevi IP
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche, Loke Mattsson, Tom Wassholm

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad, i lättare träning), Herman Hallberg (sjuk, i lättare träning), Liam Olausson (skadad), Mikko Viitikko (skadad, i lättare träning), Johan Blomberg, Felix Hörberg (skadad, i lättare träning)

MOTSTÅNDARKOLL

IK Gauthiod ligger på tredje plats i Division 2 Norra Götaland efter 9 vinster och 5 oavgjorda på 19 matcher. De har gjort 36 mål framåt och släppt in 20. Senast spelade man 1-1 mot Lidköpings FK på bortaplan.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-30
Kategori: A-lag