Fotograf: Björn Sandberg

Trelleborgs FF har beslutat att lämna walkover i den planerade DM-matchen mot Malmö FF tisdagen den 30 augusti. Anledningen till beslutet är det sedan tidigare satta målet att ge damlaget bästa förutsättningar till ett lyckat seriespel, där matchläggningen för DM dessvärre krockar med planeringen.

- Vi är besvikna över att behöva fatta detta beslut, då vi sett fram emot att möta MFF i den här matchen. Olyckligtvis ligger den illa till för att på bästa sätt förbereda truppen inför en mycket viktig seriespelsmatch endast några dagar senare, säger Johan Bauer, sportchef för TFF dam.

Klubben har haft tät dialog med Malmö FF för att försöka finna en lösning genom att flytta matchen till annat datum, men har inte lyckats hitta något alternativ som passar.

Konsekvensen av att lämna WO i denna match är att TFF stryks från vidare spel i DM och inte tillåts spela i Svenska Cupen 2023.

Trelleborgs FF möter Eskilsminne i tidig seriefinal i Division 1 Södra Götaland lördagen den 3 September kl. 14:00 på Vångavallen.

För ytterligare information, kontakta:

Johan Bauer, Sportchef TFF Dam på johan.bauer@mataki.com eller 0708-301500

eller

Mattias Kronvall, Klubbdirektör TFF på mattias.kronvall@tff.m.se eller 0709-188320


Skribent: Trelleborgs FF
Publicerad: 2022-08-29
Kategori: A-lag