Fotograf: Björn Sandberg


Liksom herrarna spelare också damerna imorgon lördag, mot Lörby IF på bortaplan. Avspark är 13:00.

Hans Malmgren om Lörby IF och kommande match

Det blir lite liknande som mot Staffanstorp i fredags, att det är upp till oss att verkligen göra jobbet. Det är inte läge att underskatta någon motståndare även om vi möter ett lag i botten för vi ska förvalta det försprång i serien som vi skapat oss.

Vi ska fortsätta spela på vårt sätt, dra upp tempot i matchen genom färre tillslag och mer rörelse. Vi ska också hålla bredd bättre än senast för att öppna upp ytor åt oss själva.

Truppmässigt så är Ronja och Edina tillbaka från sina avstängningar och Ebba Wendt samt Molly Froste är tillgängliga för matchtrupp igen. Hanna Bauer är tyvärr fortfarande otillgänglig för spel.

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 27 augusti, 13:00

PLATS: Lörby Park

MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Ronja Andersson, Molly Froste, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Elisa Lang Nilsson, Josefine Svensson, Tilde Olsson, Johanna Persson, Alice Egnér, Ebba Wendt, Irmeli Jonsson, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Minda Forsblom

MOTSTÅNDARKOLL

Lörby IF ligger på elfte plats i Division 1 Södra Götaland. Man har vunnit en match den här säsongen och gjort 13 mål framåt samt släppt in 59 mål.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-26
Kategori: A-lag