Fotograf: Björn Sandberg


Imorgon väntar säsongens andra Skånederby när vi åker för att möta Landskrona Bois på Landskrona IP. True Blues arrangerar bussresa och du kan fortfarande anmäla dig till den via deras hemsida. Notera att Landskrona IP är en kontantfri arena och att du inte kan köpa biljett på plats, endast förköp här.

Kristian Haynes om Landskrona BoIS och morgondagens match

Derby är derby och känslan inför dessa matcher är att det alltid kommer vara mycket kamp och att man ger allt tills domaren blåser av matchen. Det kommer vara mycket folk på plats som ger en bra inramning och vi ska göra allt för att få fira med våra supportrar efter matchen.

Vi gjorde en bra match på Vångavallen mot dem men lyckades bara plocka med en poäng ifrån den matchen, där vi kvitterade sent. Vi hoppas att få kontroll över matchen imorgon och få den dit vi vill men vi räknar också med ett hemmalag som kommer göra allt för att vinna matchen.

Landskrona är starka på hemmaplan och har inte förlorat många matcher där den här säsongen, så det gäller att vi tätar till defensivt samtidigt som vi fortsätter med vårt offensiva spel som varit lyckosamt den senaste tiden.

Hur är status i truppen?

Det är inga förändringar sedan senaste matchen.

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 27 augusti, 13:00
PLATS: Landskrona IP | Biljetter köper du här! | Åk med True Blues till matchen |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Herman Hallberg (börjat med lättare träning), Liam Olausson (skadad), Mikko Viitikko (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL

Landskrona BoIS ligger på elfte plats i Superettan efter 5 vinster på 20 matcher. De har gjort 25 mål framåt och släppt in 32. Senast spelade man 1-1 mot Jönköpings Södra på hemmaplan.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-26
Kategori: A-lag