Fotograf: Björn Sandberg


Det är söndagsmatch på Vångavallen när Dalkurd kommer på besök till Skåne. Avspark är redan 13:00 och entrén öppnar en timme innan match. Det gör också serveringsytan på den östra kortsidan så ät söndagslunchen på Vångavallen och stötta laget till tre poäng.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om Dalkurd FF och morgondagens match

Vi skapade rejält med chanser utan att göra mål i bortamatchen mot dem men bjöd på två mål och fick åka hem med noll poäng. Vi vill ta revansch för den matchen men också för de senaste matcherna vi spelat. Vi kommer från tre matcher som sett ut på olika sätt men där vi haft för låg lägstanivå i delar av matcherna. Senast gör vi fyra mål framåt, vilket naturligtvis är bra, men samtidigt släpper vi in fyra mål på ett sätt vi absolut inte ska göra. Nu gäller det att vi hittar tillbaka till den formen vi hade direkt efter uppehållet igen.

Dalkurd är ett lag som skiljer sig en hel del beroende på om man spelar på hemmaplan eller bortaplan men i grunden är det ett bollskickligt, finurligt lag där flera av spelare är tekniskt skickliga. Vångavallens gräsmatta är väldigt, väldigt bra just nu vilket gör att det kan gynna båda lagen via det sättet man vill spela.

Hur är status i truppen?

Vi åkte på några smällar senast och Mikko Viitikko och Liam Olausson är borta efter den matchen och vi vet inte hur lång frånvaron beräknas bli på dessa två än. Herman Hallberg, som börjat med lättare träning igen efter sin frånvaro, missar även denna match och så även Petar Petrovic.

MATCHINFORMATION

TID: Söndag 21 augusti, 13:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Herman Hallberg (börjat med lättare träning), Liam Olausson (skadad), Mikko Viitikko (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL

Dalkurd FF ligger på femtonde plats i Superettan efter 5 vinster på 19 matcher. De har gjort 17 mål framåt och släppt in 31. Senast förlorade man mot Örgryte IS på hemmaplan med 1-2.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-20
Kategori: A-lag