Fotograf: Björn Sandberg


Fredagskvällen bjuder på match i Division 1 mellan Trelleborgs FF och FC Staffanstorp. Arenan och serveringsytan öppnar 17:30 och det är avspark 19:00. Det är fri entré till kvällens match.

Hans Malmgren om FC Staffanstorp och kvällens hemmamatch

Vi möter laget som ligger sist i tabellen så vi måste som vanligt ha fokus på vad vi ska göra. Senast vi möttes missade vi väldigt många bra lägen så effektiviteten är en sak som jag tryckt på måste vara bättre ikväll. Vi har haft bra fart på träningarna den här veckan och fart i både fötter och passningsspel är något som krävs ikväll.

När vi möttes senast försökte de stå högt vilket gjorde att det lämnades ytor bakom deras backlinje, men nu när vi sett dem det senaste så spelar de inte på samma sätt. Vi förväntar oss ett lågt stående motståndarlag som vi behöver luckra upp.

I senast matchen mot Laholm åkte vi på två röda kort, så Ronja Andersson och Edina Filekovic missar matchen på grund av det. Ebba Wendt har varit sjuk och missar matchen och ingen av de som missade matchen senast är tillgängliga för spel.

MATCHINFORMATION

TID: Fredag 19 augusti, 19:00

PLATS: Vångavallen

MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Ellinor Lilja, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Elisa Lang Nilsson, Josefine Svensson, Tilde Olsson, Johanna Persson, Alice Egnér, Irmeli Jonsson, Jennifer Lilliehöök, Minda Forsblom

MOTSTÅNDARKOLL

FC Staffanstorp ligger på sista plats i Division 1 Södra Götaland. Man har inte vunnit någon match den här säsongen och man har gjort 10 mål framåt och släppt in 56 stycken.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-19
Kategori: A-lag