Fotograf: Björn Sandberg

Tisdagen bjuder på match i Superettan mellan Västerås SK och Trelleborgs FF. Avspark är 19:00.

Kristian Haynes om Västerås SK

Det är ett lite svårbedömt lag vi ställs inför imorgon, med ett antal förändringar i truppen under transferfönstret. När vi mötte dem i våras kom de från en match som rasade för dem sista kvarten (2-5 mot Eskilstuna) och när vi gjorde ett tidigt mål i matchen kändes det redan som att vi hade mycket vunnet.

Nu kommer de från två knappa förluster och innan dess ett antal matcher med poäng, tillsammans med en del nya spelare in i laget, vilket gör att det nog blir en annan matchbild än senast. De senaste åren har det varit tuffa matcher i Västerås och vi väntar oss inget annat imorgon.

Hur ser en bortamatch som den här ut i planeringen gällande resa för TFF?

Vi tränade på förmiddagen idag (måndag) och åt lunch efter träningspasset. Efter det satte vi oss på bussen för att ha nästa stopp i Jönköping. Vi anländer till Västerås ikväll och har sedan hela dagen, med de förberedelser vi gör, där imorgon. Efter matchen sätter vi oss på bussen hem och kommer hem på onsdag morgon.

Hur är status i truppen?

Felix Hörberg är borta efter smällen han fick mot Utsikten. Petar Petrovic tränar mer och mer med laget men han är inte aktuell för en matchtrupp än på ett tag. Herman Hallberg är fortfarande borta. Abel spelar med U21.

MATCHINFORMATION

TID: Tisdag 16 augusti, 19:00
PLATS: Iver Arena | Biljetter köper du här! |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Othmane Salama

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Herman Hallberg (sjuk), Felix Hörberg (skadad), Abel Ogwuche (U21)

MOTSTÅNDARKOLL

Västerås SK har vunnit 4 av 18 matcher och har tagit 18 poäng med en målskillnad på 23-31. Senast förlorade man mot IF Brommapojkarna med 0-1.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-15
Kategori: A-lag