Fotograf: Björn Sandberg

Tisdagenskvällen bjuder på möte med Utsiktens BK på bortaplan. Matchen på Bravida Arena har avspark 19:00.

Kristian Haynes om Utsiktens BK

Vi vann premiären mot dem och hoppas naturligtvis på att kunna ta tre poäng igen. Det är ett hårt jobbande lag som använder sin fysik över hela planen. De har efter premiären anpassat sig till Superettan genom ytterligare 16 matcher samtidigt som de kan agera på ett litet annat sätt på hemmaplan. Vi är beredda på en tuff match där vi behöver vara noggranna i vårt spel för att undvika att bli straffade.

Chanserna fanns där senast, men resultatet mot Halmstad var inget glädjeämne. Vad tar man med sig från en sådan match?

Först och främst är det resultatet en stor besvikelse och man är förbannad ett tag, men sedan börjar arbetet inför kommande utmaningar och i det arbetet ingår bland annat en analys av den senast spelade matchen. Där såg vi att vi, trots resultatet, gör bra saker som får laget högst upp i tabellen att backa hem och bli avvaktande. Tyvärr gör vi en del misstag och blir väldigt hårt straffade av dessa, så framöver gäller det att vi minimerar misstagen och fortsätter tro på det vi gör så kommer resultaten att gå vår väg.

Hur är status i truppen?

På frånvarolistan gällande skador och liknande så är det just nu bara Petar Petrovic och Herman Hallberg som inte är tillgängliga, vilket betyder att vi har en god tillgänglighet just nu.

MATCHINFORMATION

TID: Tisdag 9 augusti, 19:00
PLATS: Bravida Arena | Biljetter köper du här! | Bortasupportrar hänvisas till Sektion D.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Herman Hallberg (sjuk), Othmane Salama, Abel Ogwuche

MOTSTÅNDARKOLL

Utsikten har spelat in 24 poäng på 17 matcher och har en målskillnad på 27-25. Senast förlorade man mot 1-3 på bortaplan mot Östers IF.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-08
Kategori: A-lag