Fotograf: Björn Sandberg


Toppmöte väntar i Superettan när vi tar emot Halmstads BK på Vångavallen. Avspark är 19:00 på onsdag den 3 augusti och vi välkomnar Felix Hörberg in i sin första matchtrupp, han kommer att spela i tröjnummer 24.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om Halmstads BK

Det är ett rutinerat och tufft lag att möta, ett lag som visat att de har kapacitet att ta sig tillbaka till Allsvenskan direkt efter sin nedflyttning. De har en mix mellan rutinerat och ungt samtidigt som de har stabila pjäser på bänken i matcherna vilket gör att de kan avgöra matcher sent.

Felix Hörberg är tillbaka i TFF, vad betyder hans ingång i truppen för dig som tränare?

Först och främst är han en väldigt bra spelare som hade färgat i alla lag i Superettan, men om man ser specifikt till oss så erbjuder han oss en större tillgänglighet på olika positioner där vi varit tunna. Hans spetsegenskaper passar oss bra i det sättet vi vill spela och jag tror att det här blir väldigt bra för både oss och Felix.

Hur är status i truppen?

Mohammed Saeid är tillbaka från sin skada och Johan Blomberg är tillbaka från sin avstängning. En osäkerhet är Nicolas Mortensen med tanke på att han ska bli pappa. Petar och Herman är fortsatt borta.

MATCHINFORMATION

TID: Onsdag 3 augusti, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här!
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Herman Hallberg (inflammation i kroppen)

MOTSTÅNDARKOLL

Halmstads BK leder Superettan efter 11 vinster på 16 matcher. Målskillnaden är 34-16. Senast vann man med 2-1 mot Landskrona efter ett sent avgörande.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-08-02
Kategori: A-lag