Fotograf: Björn Sandberg

Superettan tuffar vidare och imorgon lördag väntar Norrby IF på Borås Arena för Trelleborgs FF.

Kristian Haynes om Norrby IF

Det har inte gått så lång tid sedan vi mötte Norrby på Vångavallen och precis som då är det ett lurigt motstånd vi möter. Senast åkte de på en rejäl smäll mot BP på bortaplan vilket gör det lite öppet med vad det kommer bli för matchbild imorgon.

Tre poäng mot Skövde efter underläge som vändes till vinst. Efter uppehållet har det skett ett par gånger, betyder det något speciellt?

Att vända underlägen till vinst mot lag i toppen av tabellen som vi gjort efter uppehållet visar naturligtvis på att vi har en trupp och taktiska idéer som ger det möjlighet att förändra matchbilder. Det är absolut en styrka och visar på en bra moral i gänget. Samtidigt har vi tappat ledningar till oavgjorda resultat under säsongen så det är en ständigt pågående process att hålla skärpan uppe. Det är också ett pågående arbete hela tiden att förbereda sig för att kunna förändra matchbilder när det krävs.

Hur är status i truppen?

Johan Blomberg är avstängd och sedan tidigare är Petar Petrovic, Mohammed Saeid och Herman Hallberg borta.

Gällande Herman så går han på starka mediciner mot en inflammation i kroppen just nu vilket gör att han inte får träna, så det är svårt att säga när han är tillbaka.

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 30 juli, 13:00
PLATS: Borås Arena | Biljetter köper du här! |
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mohammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Mohammed Saeid (skadad), Johan Blomberg (avstängd), Herman Hallberg (sjuk)

MOTSTÅNDARKOLL

Norrby IF ligger på elfte plats i tabellen efter 15 spelade matcher. Laget har vunnit fem matcher och har 14-21 i målskillnad. Senast förlorade man med 2-5 mot Brommapojkarna på bortaplan.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-07-29
Kategori: A-lag