Fotograf: Björn Sandberg

Vångavallen bjuder in till kvällsmatch på måndag och det är Skövde AIK som kommer på besök. Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om Skövde AIK

Vi mötte dem i en blåsig träningsmatch i våras och fick väl redan då känna på deras tyngd på deras offensiva fasta situationer. Det är något de är bra på och många lag har haft tufft att försvara sig mot detta vilket gör att vi måste vara rejäla för att rensa upp situationerna som blir från dessa. Det är ett fysiskt och starkt lag som kommer kämpa stenhårt hela matchen.

Hur har uppladdningen inför matchen sett ut?

Vi har haft ett antal träningar där vi dels återhämtar oss från senaste matchen men också fokuserat på kommande utmaning. En del fokus har legat på motståndarlaget, vad vi tror att de kommer att göra, men majoriteten av tiden gällande våra träningar är naturligtvis på oss själva. Att utveckla det vi vill göra ute på planen.

Hur är status i truppen?

Vi får tillbaka Modig och Dhaini från sina avstängningar men tappar tyvärr Mikko Viitikko som blivit sjuk. Saied är tillbaka i viss träning men inte aktuell för spel. Petar och Herman är fortsatt borta.

MATCHINFORMATION

TID: Måndag 25 juli, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | OBS. Endast huvudentrén kommer att vara öppen denna match.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Anton Tideman, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, , Othmane Salama, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Mohammed Saeid (återgått till viss träning efter skada), Herman Hallberg (sjuk), Mikko Viitikko (sjuk)

MOTSTÅNDARKOLL

Nykomlingarna Skövde AIK ligger på fjärde plats i tabellen med 25 poäng inspelade på 14 matcher. Målskillnaden är 21-18. Senast spelade man 1-1 mot IK Brage.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-07-24
Kategori: A-lag