Fotograf: Björn Sandberg

Tisdagens bortamatch mot Halmstad gav tre poäng på kontot och imorgon måndag väntar Norrby IF på Vångavallen. Sommarmatch på Vångavallen, kan det bli bättre? Biljett köper du enkelt via vår biljettsida och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen.

Kristian Haynes om Norrby IF

Norrby är ett lag som överraskat positivt de senaste säsongerna men inför den här säsongen tappade de ett antal nyckelspelare och det är inte så enkelt att ersätta dem rakt av. Tabellen är jämn och de är inte på något sätt avhängda utan det blir en tuff uppgift mot ett lag som kräver sin respekt.

En stark vändning mot Halmstad senast, hur har veckan sett ut gällande förberedelserna mot Norrby?

En vinst, och kanske ännu mer på det sättet den kom till, påverkar naturligtvis humör och självförtroende på ett positivt sätt. Vi har hanterat vinsten bra och spelarna har tagit med sig de positiva känslorna in i träningar och gjort bra ifrån sig. Vi möter ett Norrby som skiljer sig en hel del mot Halmstad så noggrannhet i förberedelser är a och o.

Hur är status i truppen?

Mikko är tillbaka i truppen efter sin avstängning och istället är det Simon Amin som står över av samma anledning. Saeid är fortfarande inte tillgänglig och Othmane är borta på grund av sjukdom.

Lukas Minter Wettergren ingick i P19 när övriga i seniorlaget hade sin semester, vilket gjorde att han hade en intensiv vår. Därav att han har några dagar off för återhämtning nu.

MATCHINFORMATION

TID: Måndag 4 juli, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | OBS. Endast huvudentrén kommer att vara öppen denna match.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Anton Tideman, Jesper Modig, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Liam Olausson, Isak Jönsson, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Abel Ogwuche

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Mohammed Saeid (skadad), Simon Amin (avstängd), Lukas Minter Wettergren, Othmane Salama (sjuk)

MOTSTÅNDARKOLL

Norrby ligger på elfte plats i Superettan där poängen kommit via fyra vinster och två oavgjorda matcher efter 11 omgångar. Deras målskillnad är 9-13 och senast besegrade de Östersunds FK med 2-0.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-07-03
Kategori: A-lag