Fotograf: Trelleborgs FF


2022 års fotbollsskola blev lika fantastisk som tidigare år och det har varit två fina veckor med mycket glädje i fotbollens tecken. Höjdpunkterna har varit många men en riktigt populär punkt var att besöka herrlagets träning där Superettan-spelarna fick skriva mängder med autografer och svara på frågor om allt ni kan tänka er.

Under dessa två veckor har över 150 barn och ungdomar deltagit i fotbollsskolan och vi har i år också gett 16 ungdomar sommarjobb som ledare. För att säkerställa att veckorna håller en bra standard på den fotbollsmässiga delen har fem av våra huvudledare höga utbildningar inom fotboll, fyra stycken har utbildningen UEFA B och en har UEFA A.

Samtliga deltagare har fått var sin fotboll, som vi hoppas uppmuntrar dem till att röra på sig i vardagen, och under veckan har de även serverats lunch från Manges Kök & Catering som vi riktar ett stort tack till. Vi riktar också ett stort tack till de företag och stiftelser som gör vår fotbollsskola möjlig: Mellby Gård, Trelleborg AB, Sigma, Burger King och Kockska stiftelserna.

Vi är också stolta över att ha inlett en satsning tillsammans med organisationen Aldrig Ensam som också hade sin logga på samtliga tröjor. Aldrig Ensam vill bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig. Läs mer om Aldrig Ensam på www.aldrigensam.com.

Våra huvudansvariga för Trelleborg FF:s fotbollsskola, Martin Biärsjö och Stefan Jönsson, vill rikta ett stort tack till alla deltagare och ledare och hoppas att vi ses igen nästa år!

Biljetter till herrlagets hemmamatcher hittar du på trelleborgsff.ebiljett.nu. Till vårt damlags matcher i Division 1 köper du biljett i entrén, det är fri entré för dig under 18 år. Samtliga ungdomsspelare i Trelleborgs FF kommer in gratis på våra matcher via att de visar upp sitt digitala medlemskort i entrén.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-06-28
Kategori: Ungdom