Fotograf: Björn Sandberg

Imorgon återstartar Superettan efter uppehållet och det väntar bortamatch mot serieledarna Halmstads BK. True Blues buss är fullbokad och vi hoppas att ni andra tar er på egen hand till Halmstad för att bjuda på fin stämning och stötta TFF till tre poäng.

Kristian Haynes om Halmstads BK

Det är ett rejält och stabilt lag som bara förlorat en match den här säsongen. Det är en inspirerande uppgift vi ställs inför och vi är taggade på att göra en bra match med bra stöd av våra tillresta supportrar. Vår senaste match i Halmstad slutade med seger så det hoppas jag att vi får göra om.

Återstart av Superettan väntar, vad har varit fokus under uppehållet?

Vi har haft ett varierat fokus där vi absolut lagt tid på detaljer inom vissa områden, som till exempel sista tredjedelen, men det har också varit viktigt att arbeta med helheten. Det är viktigt att inte nedprioritera någon del så man tappar just helheten men samtidigt ska man ju utnyttja en längre tid med träning på att finslipa saker.

Vi har haft två matcher mot riktigt bra motstånd som jag hoppas har lagt en grund för att fortsätta Superettan på ett bra sätt. Det har varit två bra matcher för oss där vi gjort bra saker men också blivit utmanade på ett bra sätt. Vi tar absolut med oss många erfarenheter från matcherna in i framtiden.

Hur är status i truppen?

Bödvar Bödvarsson är tillbaka i matchtrupp för första gången på ett bra tag och tillbaka i matchtrupp igen är även Johan Blomberg och Henry Offia.

På frånvarolistan har vi sedan tidigare Petar Petrovic men Mikko Viitikko är avstängd och Mohammed Saeid återhämtar sig från en lättare skada.

MATCHINFORMATION

TID: Tisdag 28 juni, 19:05
PLATS: Örjans Vall, Halmstad | Publikinformation inför matchen finns här.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Anton Tideman, Jesper Modig, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Isak Jönsson, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Othmane Salama, Abel Ogwuche (matchtruppen ska reduceras till 18 spelare under morgondagen)

INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Mikko Viitikko (avstängd), Mohammed Saeid (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL

Halmstads BK leder Superettan med 23 poäng inspelade på 10 matcher. Med endast en förlust är de det lag som förlorat minst antal matcher. Målskillnaden är 21-9 och innan uppehållet spelade de oavgjort mot Västerås SK, 2-2.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-06-27
Kategori: A-lag