Fotograf: Björn Sandberg

Lördagen bjuder på Skånederby på Vångavallen när Landskrona BoIS kommer på besök till Vångavallen. Biljetter till morgondagens match köper du på vår biljettsida.

Vi uppmanar att både köpa biljetter via förköp och att komma i god tid till avspark. Köper du biljetter via förköp undviker du att stå i kö till biljettkassan och kommer du i god tid riskerar du inte att missa avspark på grund av långa köer i entréerna. 

Kristian Haynes om Landskrona BoIS

BoIS gjorde ett bra fjolår och tappade några viktiga spelare inför den här säsongen. Det har tagit ett tag att hitta rätt för dem den här säsongen men den senaste tiden har de gjort det bra. Ett hårt arbetande lag i 90 minuter.

Skånederby, vad är dina känslor?

Att det ska bli väldigt roligt med förhoppningsvis mycket publik på Vångavallen. Derbyn är speciella matcher och det är alltid svårt att sia om matchbilder men vi vill studsa tillbaka sedan senast och göra en riktigt bra insats nu.

Vi håller tummarna för ett fint fotbollsväder, bra stämning och att vi tar hem tre poäng.

Hur är status i truppen?

Haris Brkic är avstängd och är således borta, även Johan Blomberg är borta efter smällen han fick senast. Sedan tidigare är Petar och Bödvar borta på grund av skador.

MATCHINFORMATION

TID: Lördag 28 maj, 13:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Köp biljetter via förköp för att undvika att stå i kö till biljettkassan (bortapublik är endast förköp) på matchdag. Kom också i god tid för insläppet, för att undvika köer nära avspark. TFF-tältet öppnar samtidigt som entréerna, en timme innan avspark.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Jesper Modig, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Herman Hallberg, Isak Jönsson, Henry Offia, Tobias Karlsson, Anton Tideman, Simon Amin, Othmane Salama, Mouhammed-Ali Dhaini, Liam Olausson, Abel Ogwuche, Lukas Minter Wettergren
INTE MED I MATCHTRUPP: Petar Petrovic (långtidsskadad), Bödvar Bödvarsson (skadad), Johan Blomberg (skadad), Haris Brkic (avstängd)

MOTSTÅNDARKOLL

Landskrona BoIS har sex raka matcher utan förlust, där de tre senaste matcherna slutat oavgjort. I tabellen ligger man på elfte plats med 10 poäng på 9 matcher.

Huvudtränare är Billy Magnusson.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du laguppställningar och highlights via pushnotiser.Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-05-27
Kategori: A-lag