På söndag, när vi möter Östers IF, kör vi en smygpremiär av vår nya servering placerad på den östra kortsidan (biljett köper du på trelleborgsff.ebiljett.nu). Ett första steg mot en önskad samlingsyta på Vångavallen innan och runt matcher. Vi tackar SLS Group, Restaurang Siluett, VA-Gruppen, Trelleborgsställningar, MVB Syd AB, Trelleborgs Rörservice, RSA, Söderslätts Port & Smide, Optimera och Trelleborgs Kommun för all hjälp för att få till samlingsytan.

Det är ett tält där vi erbjuder ett helt nytt område där du kan hänga med TFF:are inför matcherna och snacka upp den kommande matchen. Det är begränsat antal sittplatser men du har också möjlighet att hänga på räcket ut mot planen och  studera lagens uppvärmning. 

Smygpremiär? Ja, exakt. Till den här matchen erbjuder vi öl (3,5%) och alkoholfria alternativ. I framtiden kommer det erbjudas starkare öl men även vin tillsammans med alkoholfria alternativ. Maten kommer att vara rätter som serveras i baguettebröd med tre olika alternativ där ett alternativ är vegetariskt.

Vi kommer då och då ha olika typer av underhållning i tältet inför matcherna och till söndagens match är det Simon Böös som finns på plats.

Tältet öppnar i samband med entréerna, alltså en timme innan matchstart. Det krävs en biljett (på södra eller norra sektioner) till matchen för att bli insläppt på området och vill du undvika att stå i biljettkö på matchdag så köper du biljetten på trelleborgsff.ebiljett.nu. Åldersgränsen är 18 år, yngre personer kommer in tillsammans med målsman.

BILJETT TILL MATCHEN KÖPER DU HÄR!

Tillsammans med Restaurang Siluett erbjuder vi på söndagens match följande meny där samtliga rätter serveras i baguettebröd:
- Grillspett med grillat nötkött, kryddig majonnäs och syrade grönsaker.
- Grillspett med grillad haloumi, grönsaker, hummus och pesto.
- Gruyéreost, rökt skinka och dijonsenap.

Är du inte sugen på ovan nämnda rätter så har vi naturligtvis kvar vårt ordinarie utbud i kioskerna runt om på arenan. På torget innanför huvudentrén samt i kiosken mitt på Norra läktaren hittar du våra stekbord där det finns korv och hamburgare. På Södra läktarens andra våning serveras det kokt korv. Dessutom erbjuder vi kaffe och godis till försäljning runt om på arenan.

Vi ses på Vångavallen!


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-05-20
Kategori: Marknad