Fotograf: Björn Sandberg

Det blev inte alls som herrarna tänkt sig på lördagen, när de gästade Grimsta IP och IF Brommapojkarna.

Efter det jobbiga poängtappet hemma mot IK Brage senast så var förhoppningarna att man skulle kunna ta alla tre på lördagen.

Men, matchen slutade i en tung förlust och 2-4.

- Enorm besvikelse att åka härifrån med noll poäng. En jättejobbig förlust, säger en jättebesviken Kristian Haynes efter matchen.

- En platt prestation, det är mitt yttersta ansvar att förbereda laget så bra som möjligt inför matcher. Idag var IF Brommapojkarna bättre och hetare i alla situationer. Det var en rättvis seger för dem, inte mycket mer att tillägga om det.

Matchen och IF Brommapojkarna startade i ett rasande tempo och de hade en boll inne i mål direkt. Dock blev det målet avvinkat för offside.

Men minuten efter offsidemålet, så kom ändå 1-0 till IF Brommapojkarna. IF Brommapojkarna var ruskigt bra i början av matchen - samtidigt som Trelleborgs FF inte fick till det alls.

Anton Tideman, som startade i matchen istället för skadade Bödvar Bödvarsson, hade en nick på hörna som var nära att resultera. Istället utökade IF Brommapojkarna till en 2-0-ledning - något som stod sig in i paus.

- Det är alltid en utmaning att möta IF Brommapojkarna, men idag gick allt deras väg. Liksom, är det de som är så bra - eller vi som gör dem bra. Något vi måste gräva djupare i och analysera.

- Tyckte att där var läge i paus att gå ut och spela med nedsänkta axlar och bara köra. Vi hade kunnat skaka liv i matchen om vi fått utdelning tidigt.

Trelleborgs FF startade sedan andra halvlek helt okej, utan att för den delen vara sådär riktigt bra och skapade bland annat en hörna.

Men istället för utdelning och biljett in i matchen utökade IF Brommapojkarna ånyo - till en 3-0-ledning. Dock något som Henry Offia reducerade direkt där efter.

Det var en sån dag där inget ville stämma och när hemmalaget pangade in 4-1 så var matchen körd - även om inhoppande Isak Jönsson tröstmålade på stopptid.

- 3-0 punkterar all energi, vi har väldigt svårt att ta bollen från dem idag. De kommer åt ytorna som vi vill komma åt, säger Haynes.

IF Brommapojkarna - Trelleborgs FF, 4-2.

- Två gjorda mål på bortaplan är okej, men fyra mål i baken är inte bra - och något vi bara måste rätta till. Vi måste skapa trygghet i vårt spel. Vi spelar modigare i år i försvarsspelet, vilket kräver mer.

- Idag är vi inte där kollektivt eller individuellt, då kan det se ut så här.

Nästa match är om en vecka - hemma mot Västerås SK. Avspark 13:00 - köp biljett till matchen här.

- Sex omgångar in, vi måste ta det vidare. Flera matcher där prestationen suttit där, men vi har inte fått med oss resultatet vi vill ha. Idag satt inte prestationen och då blir det inga poäng, det är bara att åka hem till verkstaden och skruva, avslutar Kristian Haynes.

Startuppställning:

Kasper Kristensen - Fritiof Björkén, Jesper Modig (ut 68), Mikko Viitikko, Anton Tideman - Mohammed Saeid (ut 68), Haris Brkic (ut 88), Herman Hallberg (ut 88) - Johan Blomberg, Nicolas Mortensen (ut 68), Henry Offia.

Avbytare:

Andreas Larsen, Liam Olausson (in 68), Lukas Winter Wettergren, Isak Jönsson (in 68), Tobias Karlsson (in 88), Mouhammed-Ali Dhaini (in 88), Othmane Salama (in 68).


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2022-05-07
Kategori: A-lag