Precis som vanligt arrangerade Trelleborgs FF en påskcamp för barn och ungdomar under de inledande dagarna på påsklovet. Tre förmiddagar med fokus på fotboll tillsammans med duktiga och engagerade ledare från Trelleborgs FF fördelat på föreningens ungdomsledare och P19-spelare.

Varje dag var det 80 barn och ungdomar från olika föreningar runt om Trelleborg som träffades för att utveckla sina färdigheter inom fotboll och avsluta dagen med gemensam lunch.

- Det är ofta ett högt tryck på de 80 platser vi tillhandahåller och det var det även i år där samtliga platser var bokade, säger Stefan Jönsson, som tillsammans med Martin Biärsjö är ansvarig för campen.

- Det är en del planering som krävs naturligtvis men jag tycker att vi, tillsammans med övriga ledare, får ihop väldigt bra dagar. Det är en bra mix på de olika stationerna på träningsplanen samtidigt som vi i år hade tur med vädret vilket ger förutsättningar för lyckat resultat.

Så fort arbetet kring påskcampen är avslutat börjar fokus att läggas på TFF:s fotbollsskola som går av stapeln under två veckor i sommar. I år är vecka 24 till för de som är födda mellan 2013 och 2015 och vecka 25 är för de födda 2009 till 2012. De två senaste åren har varit rekordår för antalet anmälningar till fotbollsskolan, så anmäl dig redan idag här.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-04-13
Kategori: Ungdom