Fotograf: Björn Sandberg

De senaste säsongerna har György Millinkhoffer varit huvudtränare för TFF:s P19-lag, men han har nu valt att avsluta sitt uppdrag i Trelleborgs FF. Ersättare blir Amar Caluk som tidigare varit ansvarig för P17.

- Vi tackar György för sin tid i TFF och hälsar samtidigt Amar välkommen till vårt äldsta akademilag. Amar har tidigare haft flera av spelarna så de känner varandra väl. Amar är en väldigt duktig tränare på den här nivån så vi är övertygade om att det blir en bra lösning för våra spelares fortsatta utveckling, säger Salif Camara Jönsson, sportchef och akademiansvarig i Trelleborgs FF, som också meddelar att man fortsatt söker en assisterande tränare till P19.

Då Amar Caluk tar steget från P17 upp till P19 blir också Abdilasis ”Abbe” Omar huvudansvarig för P17-laget.

- ”Abbe” är en ny ledare hos oss och anslöt till föreningen inför den här säsongen. Han är en tränare som arbetar mycket med detaljer och är samtidigt väldigt mån om sina spelare. Vi ser stor potential i ”Abbe” som akademitränare hos oss, säger Salif Camara Jönsson som i och med tillsättningen av Abdilasis Omar som huvudtränare även till P17 söker en assisterande tränare.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-04-12
Kategori: Ungdom