Fotograf: Björn Sandberg

Att vara ett elitlag innebär att det behövs många ideella krafter som ställer upp vid våra hemmamatcher, då matcharrangemangen kräver mycket folk. Då vi är en liten organisation så kommer ni TFF riktigt nära. Det är många som har varit med flera år, dels för att de tycker att det är ett trevligt uppdrag att arbeta vid våra matcher men även att de gör det för Trelleborgs FF:s bästa.

Vill du få möjligheten att utöka ditt sociala nätverk samt träffa en massa nya människor och samtidigt göra en insats, då kan detta vara något för dig.

Publikvärdar
Vi söker dig som kan ge våra besökare en proffsig service på Vångavallen. Du ska vara positiv, ha hög servicekänsla och tillmötesgående. Som publikvärd fungerar du som en hjälpande hand och arenaguide. Du ska vara minst 18 år och behöver genomgå en kortare utbildning för att få utföra uppdraget.

Speaker, Dam
Tycker du om att göra din röst hörd? Vill du vara med och skapa en trevlig inramning på matchen? Då kan du bidra med detta som speaker på våra dammatcher.

Musikansvarig, Dam
Har du ett intresse för musik och vill öka stämningen inför matcher på Vångavallen? Då är musikansvarig på våra dammatcher något för dig. Du är placerad tillsammans med vår speaker och ni hjälps åt att genomföra matchen via högtalarna.

Det finns fler roller än just dessa att hjälpa till med, till exempel scanna biljetter, stå i en kiosk eller hjälpa till att färdigställa arenan inför match. Hör av dig till oss så kommer vi säkert hitta en perfekt roll för just dig. Tillsammans är vi TFF!

Vill du veta mer eller intresserad av att anmäla dig som publikvärd? Kontakta Emanuel Ragnar på emanuel.ragnar@tff.m.se.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-03-23
Kategori: Marknad