Fotograf: Björn Sandberg

TFF Dam gör sig redo för säsongens första träningsmatch och den spelas på lördag den 12 februari mot FC Staffanstorp. Matchen spelas på Vångavallens D-plan och vi hoppas att många tar sig dit för att ge laget en bra start på säsongen.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 12 februari, 13:00
PLATS: Vångavallens D-plan | Fri entré, kiosk finns. Kontantfri arena, swish eller kort som betalmedel.
MATCHTRUPP: Ronja Andersson, Erika Nykjaer, Hanna Bauer, Molly Froste, Saga Ollerstam, Josefine Svensson, Johanna Persson, Edina Filekovic, Matilda Andersson, Elisa Lang Nilsson, Irmeli Jonsson, Ebba Wendt Lundgren, Minda Forsblom, Tilde Olsson, Alice Egnér, Sophie Sundqvist, Viktoria Persson, Saga Sramek, Tilde Persson

- I matchtruppen har vi med Sophie Sundqvist som ställde frågan till oss för en tid sedan om att få vara med att träna. Eftersom hon har haft problem sin rygg, så behöver hon känna av kroppen i träning. Hon är tydlig med att hon siktar uppåt gällande spel 2022 men vi har fått in en spelare i träning som höjt kvalitén på våra pass vilket vi sett som viktigt. Samtidigt bygger vi en relation med Sophie som är en väldigt duktig fotbollsspelare, säger Johan Bauer, sportchef i Trelleborgs FF.

MOTSTÅNDARKOLL
FC Staffanstorp är seriekollega till Trelleborgs FF den här säsongen efter att tackat ja till förfrågan om uppflyttning efter en vakant plats i serien. 2021 slutade FC Staffanstorp på andra plats i Division 2 Dam Södra Götaland. Man van 7 av 11 matcher och spelade ihop 23 poäng totalt med 23-11 i målskillnad.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-02-11
Kategori: A-lag