Fotograf: Björn Sandberg

För lite mer än ett år sedan spelade han en avgörande roll i straffläggningen som säkrade platsen i Superettan. Nu är Andreas Larsen tillbaka i Trelleborgs FF och har skrivit på ett kontrakt över 2023.

- Jag känner en enorm glädje att vara tillbaka på Vångavallen. När jag klev in här idag så kom alla minnen tillbaka från straffläggningen i min senaste match och betydelsen av att vinna den matchen. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Patrik (Abrahamsson, målvaktstränare) och att bli bättre tillsammans med Kasper (Thiesson Kristensen) varje dag, säger Andreas Larsen.

Efter han lämnat TFF anslöt Andreas Larsen till BK Frem i danska 2. Division, som är den tredje högsta divisionen i Danmark, och spelade 14 matcher för klubben under 2021.

- Vi har letat efter en målvakt som kommer att spetsa till konkurrensen på målvaktssidan och hjälpa till att leda både Kasper och laget framåt. Andreas är en spelare som lyfter ett omklädningsrum med sitt sätt att vara och presterar samtidigt på topp varje träning vilket höjer nivån på andra även där. Vi har nu en väldigt bra målvaktsuppsättning för Superettan 2022, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF.

31-åringen har sedan tidigare spelat 38 matcher för Trelleborgs FF i Superettan.

KÖP DITT ÅRSKORT TILL SÄSONGEN 2022 HÄR!
BLI MEDLEM I TRELLEBORGS FF 2022 HÄR!


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2022-01-10
Kategori: A-lag