Fotograf: IFK Norrköping

Det är med glädje vi kan välkomna det första nyförvärvet till Trelleborgs FF inför säsongen 2022. 21-årige Irmeli Jonsson kommer senast från Elitettan-laget IFK Norrköping.

- I Irmeli får vi en meriterad central mittfältare som är väldigt skicklig och lugn med bollen. Att vi får in en spelare med rutin från en högre nivå är precis vad vi behöver och jag tycker någonstans att vi med värvningen av Irmeli visar vad vi vill med kommande säsong, säger Johan Bauer, sportsligt ansvarig i TFF Dam.

- Det ska bli väldigt spännande att fortsätta min fotbollskarriär i Trelleborgs FF. Jag vet om klubbens satsning mot högre serier och jag vill vara med på den resan. Jag hade lite problem med skador under säsongen som var men jag kommer arbeta hårt i vinter på att förbereda mig bra inför nästa säsong, säger Irmeli Jonsson.

- Jag är en central mittfältare som har en bra passningsfot, tillslag och spelförståelse. Med de ambitioner klubben har tror jag verkligen att vi kommer göra en bra säsong.

Irmeli Jonsson spelade 10 matcher i Elitettan under 2021 och innan tiden i Östergötland har hon också representerat Kvarnsvedens IK, Kopparbergs/Göteborg FC och Mariebo IK. Totalt har det blivit närmare 70 matcher i Division 1 och över 30 matcher i Elitettan för 21-åringen.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-11-30
Kategori: A-lag