Fotograf: Björn Sandberg

Imorgon spelas den sista matchen för säsongen när Trelleborgs FF välkomnar Jönköpings Södra IF till Vångavallen för den sista omgången i Superettan 2021.

Biljett till matchen köper du här.

Motståndarlaget är inblandade i striden vid de nedre kvalstrecket och har just nu 11 raka matcher utan seger i Superettan. Bästa målskytt är Eric Omondi som stått för sex fullträffar den här säsongen. I senaste matchen tog man ledningen mot AFC Eskilstuna hemma på Stadsparksvallen men bortalaget vände under matchens sista 45 minuter.

TFF kommer från en oavgjord match borta mot Västerås SK där Henry Offia gjorde ledningsmålet i början av matchen. VSK kvitterade i andra halvlek och TFF har nu ingen möjlighet att nå tredjeplatsen i tabellen som skulle innebära kval mot Allsvenskan.

Kristian Haynes, hur går tankarna när säsongen ska summeras via avslutande match mot Jönköpings Södra på Vångavallen?
- Vi vill självklart avsluta säsongen på ett bra sätt. Vi får knyta ihop 2021 på Vångavallen tillsammans med vår hemmapublik och med tanke på att vi inte plockat så många trepoängare den sista tiden är det dags nu. Vi har också ett ansvar mot andra lag i serien att bjuda upp till rejäl kamp.

Det har varit en höst med sjukdomar och skador, hur är laget i laget inför den här matchen?
Det har varit lite sjukdom i laget även den här veckan men för första gången på länge känns det som har vi kallat 19 spelare till matchtrupp. Vi får ju tyvärr addera Petar till skadelistan och de övriga som är borta är Herman Hallberg, Anton Tideman och Måns Söderqvist där en sistnämnda väntar tillökning i familjen.

MATCHTRUPPEN
Kasper Thiesson Kristensen, Hampus Nilsson, Fritiof Björkén, Kalle Larsson, Jesper Modig, Dzenis Kozica, Henrik Johansson, Noah Tillberg, Isak Jönsson, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Simon Amin, Johan Blomberg, Fredrik Liverstam, Mattias Håkansson, Mohammed Saeid, Haris Brkic & Lukas Minter Wettergren.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-11-26
Kategori: A-lag