Fotograf: Björn Sandberg

Seger med 4-0 hemma mot AFC Eskilstuna i tisdags. På söndagen är det dags igen för match i Superettan - borta mot Akropolis IF.

Matchen, som har avspark 13:00, spelas på Grimsta IP. Du ser allt på Discovery+.

- Vi vill rida vidare på tisdagens match och resultat, säger Kristian Haynes inför matchen.

Det var inte bara Trelleborgs FF som vann sin förra match, det gjorde även morgondagens motståndare Akropolis IF. Segern för Akropolis IF, precis som de flesta under 2021, kom på Grimsta IP och mot Landskrona BoIS.

- De gjorde en bra match senast, så det är ett lag att räkna med absolut. Vi har respekt, det finns inga lätta matcher i denna serien - och absolut inte imorgon heller.

- Vi hoppas på en bra ingång i matchen, rätt ingång. De har ändrat sitt sätt att spela lite under resans gång. De har fart och är fysiska, det blir en tuff utmaning, men roligt.

Fyra omgångar återstår av Superettan 2021, Trelleborgs FF har fortsatt häng på toppen. Avslutningen kommer bli hur spännande som helst - med fortsättning imorgon mot Akropolis IF.

När lagen möttes tidigare i år slutade det med oavgjort, 1-1.

- Vi måste koncentrera oss på vårt eget, hoppas att vi kan ta tisdagens resultat och match vidare. Förhoppningsvis får vi någon form av effekt.

- Förra omgången var vi sist ut - denna är vi bland de första. Vi hoppas att vi ska kunna sätta lite tryck på de andra, avslutar Kristian Haynes.

Haris Brkic är avstängd i matchen mot Akropolis på söndagen efter gula kort.

Annars saknas Måns Söderqvist (sjuk), Noah Tillberg (sjuk), Kalle Larsson (skada), Herman Hallberg (skada), Anton Tideman (personliga skäl).

Akropolis IF - Trelleborgs FF har avspark redan 13:00 på Grimsta IP. Du ser matchen som vanligt på Discovery+.

Trupp:

Kasper Kristensen, Hampus Nilsson, Isak Jönsson, Jesper Modig, Mattias Håkansson, Fritiof Björkén, Mouhammed-Ali Dhaini, Fredrik Liverstam, Simon Amin, Lukas Minter Wettergren, Petar Petrovic, Tobias Karlsson, Johan Blomberg, Mohammed Saeid, Dzenis Kozica, Henrik Johansson, Henry Offia.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2021-10-30
Kategori: A-lag