Fotograf: Björn Sandberg

Imorgon, tisdag, är det åter Superettan på Vångavallen i Trelleborg. 19:00 är det avspark mellan hemmalaget Trelleborgs FF - och gästande AFC Eskilstuna.

Matchen ser du såklart bäst live, köp din biljett till matchen här.

- De är lite svåranalyserade, när de har en bra dag så har de hög kapacitet - samtidigt kan det se virrigt ut när de har en mindre bra dag. Så det är lite vårt att veta, men en sak är säker - det blir precis lika tufft som alla andra matcher i denna serien, säger Kristian Haynes inför morgondagens match.

Senast lagen möttes vann AFC Eskilstuna, trots en drömstart från TFF. Förhoppningsvis stannar alla tre poäng hemma på Vångavallen imorgon.

AFC Eskilstuna krigar annars runt nedflyttningsstrecket och har lagen under tätt flåsandes i nacken. I laget finns det mycket individuell skicklighet, bland annat i de offensiva delarna.

- De har bytt tränare under resans gång, så de kanske agerar lite annorlunda nu. De krigar för sin överlevnad i serien.

- Vi har haft lite tufft mot dem de senaste åren, så har stor respekt för dem på så sätt också.

Hemmalaget Trelleborgs FF har fortfarande känning på platserna uppåt - och med en så jämn serie, som Superettan är, ja då är det mycket kvar att spela om.

Med publikens hjälp så finns det alla förutsättningar att få till en riktigt härlig fotbollskväll på Vångavallen.

- Vi ska ut där och gilla läget vi har här nu, det läge vi själva satt oss i, från det jobbiga vi varit i de senaste åren.

- Vi krigar runt rätt streck nu, vi ska ta ner axlarna och bara köra. Visa hur bra vi är, visa så bra vi varit i år i både defensiven och offensiven. Vi är starka här hemma och tillsammans med publiken kan vi ta tre poäng, avslutar Kristian Haynes.

Till morgondagens match är några tillbaka i truppen jämfört med senast. Mohammed Saeid är tillbaka efter sin avstängning, Petar Petrovic och Simon Amin tillbaka efter sjukdom och skada.

Trelleborgs FF - AFC Eskilstuna har avspark 19:00 på Vångavallen i Trelleborg.

Kan du mot förmodan inte vara på plats, då visas matchen på Discovery+

Trupp:

Kasper Kristensen, Hampus Nilsson, Isak Jönsson, Jesper Modig, Mattias Håkansson, Fritiof Björkén, Mouhammed-Ali Dhaini, Noah Tillberg, Fredrik Liverstam, Simon Amin, Haris Brkic, Petar Petrovic, Tobias Karlsson, Johan Blomberg, Mohammed Saied, Dzenis Kozica, Henrik Johansson, Henry Offia.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2021-10-25
Kategori: A-lag