Vad är Hemmaklubben?
Unibets hjärta har länge klappat extra hårt för svensk fotboll. År 2020 fick Unibet möjlighet att fördjupa sitt engagemang genom att bli exklusiv huvudsponsor till Allsvenskan, Superettan och de 32 klubbarna.

Som huvudsponsor vill Unibet bidra till en positiv fotbollsutveckling på klubb- och liganivå. Därför finns Hemmaklubben. Hemmaklubben är en möjlighet för dig som supporter att stötta ditt favoritlag, din hemmaklubb, på ett unikt sätt.

Unibet har avsatt 20 miljoner för Hemmaklubben och dessa ska fördelas mellan klubbarna i Allsvenskan och Superettan. Det är här du som supporter kommer in; du kan nämligen påverka hur stor andel av de 20 miljonerna som tillfaller ditt favoritlag.

Genom att välja ditt favoritlag som hemmaklubb bidrar du till att klubben får mer resurser för att utveckla sin verksamhet, utbilda ledare och tränare eller rekrytera rätt spelare till exempel.

Hur gör jag för att stötta Trelleborgs FF med mitt val?
Gå in på www.unibet.se/tff redan idag och välj Trelleborgs FF som din hemmaklubb. Du behöver inte sätta in några pengar eller spela för att välja Trelleborgs FF i Hemmaklubben.

Ditt val betyder mycket för TFF!

Åldersgräns 18 år, stödlinjen.se, spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-10-12
Kategori: A-lag