Fotograf: Björn Sandberg

TFF:s danska målvakt Kasper Thiesson Kristensen har skrivit på ett nytt kontrakt som gäller över 2023 men som också innehåller ett optionsår. 22-åringen har spelat 10 matcher i Superettan den här säsongen.

- Jag är väldigt glad att vi har kommit överens om en förlängning av kontraktet. Vi har gjort det bra hittills under säsongen och jag är säker på att vi fortsätter göra bra prestationer så vi håller oss kvar i toppen av tabellen, säger Kasper Thiesson Kristensen.

- Kasper kom till oss via provspel i våras och har under sin tid här visat att han är en målvakt av hög klass. Att förlänga med honom har varit en prioriterad fråga under den senaste tiden och jag är väldigt glad att vi har nått en överenskommelse, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF.

Thiesson Kristensen anslöt under våren 2021 till Trelleborgs FF från danska AGF och debuterade mot Jönköping Södra på bortaplan i början på maj. Han har hållit 6 stycken nollor och ligger på plats tre i Superettans målvaktsliga gällande räddningsprocent.


Skribent: Emanuel Ragnar
Publicerad: 2021-08-30
Kategori: A-lag