Fotograf: Björn Sandberg

På söndagen är det ny match i Superettan för herrarna, denna gången borta - mot Falkenbergs FF. Matchen har avspark redan 13:00 och om du inte är på plats - så visas den på Discovery+.

- Vi reser till Falkenberg med ett starkt självförtroende, så är det. Vi har bra tillgänglighet i truppen och vill bygga vidare på det vi har, säger Kristian Haynes inför matchen.

Efter matchen mot Landskrona BoIS, så har Trelleborgs FF fyra raka matcher utan förlust i Superettan. Tre segrar och en oavgjord - dessutom fyra raka hållna nollor.

Lägg därtill en seger mot FC Rosengård i Svenska Cupen i veckan.

Falkenbergs FF, som förra säsongen spelade i Allsvenskan, ligger för tillfället sist i Superettan. Men det krävs en bra prestation i matchen, för det finns inga dåliga lag i Superettan. Ett Superettan där alla kan slå alla.

- Det blir en utmaning däruppe, de sliter för att bryta en negativ trend, komma loss från sitt läge i tabellen. För ett tag sedan spelade de bra mot topplagen i Superettan, så de är inte så dåliga.

- Falkenbergs FF är ett respekterat motstånd, de kommer göra allt de kan för att behålla poängen hemma. Vi måste fokusera på vårt eget och göra en bra prestation imorgon, avslutar Kristian Haynes.

Herman Hallberg och Måns Söderqvist är inte tillgängliga för spel. Mouhammed-Ali Dhaini har varit sjuk och missar morgondagens match. Noah Tillberg missar även han matchen.

Däremot är Johan Blomberg tillbaka efter avstängning och Petar Petrovic tillbaka efter skada.

Matchen Falkenbergs FF - Trelleborgs FF har avspark 13:00 och du ser den som vanligt på Discovery+.

Trupp:

Hampus Nilsson, Kasper Kristensen, Anton Tideman, Isak Jönsson, Fritiof Björkén, Fredrik Liverstam, Kalle Larsson, Jesper Modig, Mattias Håkansson, Haris Brkic, Henrik Johansson, Petar Petrovic, Simon Amin, Johan Blomberg, Tobias Karlsson, Mohammed Saeid, Henry Offia, Dzenis Kozica.


Skribent: Björn Sandberg
Publicerad: 2021-08-21
Kategori: A-lag